N E W K O B A L K A N

Loading

Rreth Nesh

Zgjedhni produktet tona
Konsultohuni me ekspertët tanë

Newko Balkan LLC është themeluar në vitin 1962 dhe brenda disa vitesh është kthyer në një fabrikë me reputacion botëror dhe është dekoruar për cilësinë e saj.

Me 22.07.2005 është nënshkruar kontrata e privatizimit në mes të AKM-s dhe Kompanisë “Özerband” nga qyteti AfjonKarahisar – Turqi në krye me themeluesin Yusuf Özer (1934-2014).

Brenda linjës sonë të prodhimit kemi:
Shirita transportues të të gjitha dimensioneve duke përfshirë gjerësinë deri në 320 cm ose 3200 mm. Kemi dy lloje rripash: me pëlhurë dhe kordon çeliku. Ato kanë një gamë të gjerë shfrytëzimi duke filluar nga guroret e deri te miniera të ndryshme mineralesh. Shiritat Transportues përdoren kryesisht për transportin e mineraleve në destinacionin përkatës.