N E W K O B A L K A N

Loading


Shirita Transportues

Shirita transportues të të gjitha dimensioneve duke përfshirë gjerësinë deri në 320 cm ose 3200 mm. Kemi dy lloje Shirita Transportues: me pëlhurë dhe kordon çeliku.

Ato kanë një gamë të gjerë shfrytëzimi duke filluar nga guroret e deri te miniera të ndryshme mineralesh. Shiritat Transportues përdoren kryesisht për transportin e mineraleve në destinacionin përkatës.

Fusha e aplikimit të shiritave transportues gome është shumë e gjerë, kështu që kërkesat për modele të veçanta konstruktive janë të ndryshme.

Janë të aplikueshme:

  • Për transportin e qymyrit, arit, dheut, etj
  • Miniera (Tokë/Nëntokë)
  • Për transportin e lëndëve të para si qymyr, pirit, fospat, pleh artificial, gur gëlqeror, pluhur çimentoje, etj.
  • Industrin Kimike: Punime Hekuri dhe Çeliku
  • Industrin e Cimentit
  • Stacionet e energjisë elektrike me qymyr
  • Gurrëthyesit: Për transportin e gurëve të grimcuar, zhavorrit, argjilës së rërës, etj
  • Për transportin e paketave, fuçive, thasëve, kutive, paletave, etj
  • Në Industrinë e Logjistikës