N E W K O B A L K A N

Loading

Rreth Kompanisë

Që nga 1962 me ju

Newko Balkan LLC është themeluar në vitin 1962 dhe brenda disa vitesh është kthyer në një fabrikë me reputacion botëror dhe është dekoruar për cilësinë e saj.

320

Klient Aktiv

850

Projekte të suksesshëm

35

Inxhinier të punësuar

Më tepër rreth nesh
Qasja Jonë E Qëndrueshmërisë

Planeti ynë ka rëndësi

Sistemi efikas i ujit

Uji i përdorur në Procesin e Prodhimit ripërdoret në një qark të pafund në një sistem të mbyllur, si rrjedhojë sasia e konsumit të ujit reduktohet në minimum.

më tepër

Menaxhimi i mbetjeve-Riciklimi

Reduktimi, ripërdorimi dhe riciklimi i mbetjeve aty ku/nëse është e mundur është një nga prioritetet tona më themelore, përveç prodhimit.

më tepër

Rënia e gjurmës së karbonit

Duke kaluar në LPG në vend të energjisë me bazë qymyri në prodhim, ne kemi minimizuar ndjeshëm emetimet tona të karbonit, ndotjen e ajrit dhe dëmtimin e mjedisit.

më tepër