N E W K O B A L K A N

Loading


Pëlhura Teknike Industriale

Pëlhurat teknike po përdoren si material bazë për produktet tona ose si skelet kryesor i shiritave transportues. Zakonisht, ato përdoren për prodhimin e shiritave transportues.

Ne, NEWKO BALKAN LLC, i shtojmë vlerën produkteve tona dhe dallojmë në tregun e pëlhurave të shiritave transportues përmes shërbimit që ofrojmë për klientët tanë.

Ekspertiza jonë e gjatë në prodhimin e shiritave transportues na ndihmon të kuptojmë nevojat e klientëve tanë për Pëlhurë nga pikëpamja e prodhuesit të shiritave transportues. Në këtë aspekt, përmes shërbimit tonë para dhe pas shitjes për klientët tanë, ne synojmë të ofrojmë specifikimet teknike më efikase dhe ekonomike të pëlhurës.
Si prodhues i shiritave transportues, ekipi ynë teknik me përvojë dhe profesional është i gatshëm të krijojë zgjidhjet e duhura në kohën e duhur në vatrën e Evropës!

Cilësi e lartë, çmim i mirë, shpërndarje e shpejtë, prodhim i integruar dhe shërbimi më i mirë. Këto na bëjnë të ndryshëm nga të tjerët!