N E W K O B A L K A N

Loading


Pjesë Teknike Gome

Ato janë një material i rëndësishëm prodhimi. Ato përdoren kryesisht në xeheroret e mëdha ku bëhet pastrimi i mineraleve. Ato përfshijnë xhunta periflex dhe materiale të tjera të shkëlqyera.

1. INDUSTRIA MINIERAVE
Rrotulla gome për shirita transportues, membrana për jetëgjatësi dhe O.D.S. pompa me pajisje liri, bashkime të ndryshme për makinat e minierave, këllëf për llambat e minierave, mbulesa gome për të gjitha llojet e rrotave dhe karrocave, plisa për bashkime me pajisje liri, fllanxha të ndryshme topa gome, rondele me kapak mbrojtës, amortizues për sita ndarëse dhe disa të tjera prodhohen si pjesë teknike gome të industrisë minerare të cilat të gjitha kanë veti rezistente ndaj vajit dhe nxehtësisë.


2. INDUSTRIA INXHINIERI CIVILE
Fllanxha paketimi me shirita të madhësive të ndryshme membrana për sulda - valvola, 'perifleks', lidhëse për pompat e ujit, shtresa gome për bashkime elastike, guarnicione tubash, unaza të ndryshme gome, fllanxha paketimi. Ata kanë rezistencë ndaj:

  • Kontakti i karburantit
  • Kontakti i vajit lubrifikant
  • Acidet alkali dhe neutrale
  • Nxehtësia


3. INDUSTRI AUTOMATIVE
Lidhni pjesë për amortizatorë, fishekë gome, unaza gome, mbajtëse pistoni, unaza dhe fishekë gome-metalike, parakolp gome me shtresa metalike, mbajtëse shirita gome, mbështetës të motorit të makinës, mbulesa pedalesh, unaza mbajtëse elastike thyerjeje, fole lidhëse, filtra ajri lidhës ... etj Pjesët lidhëse të gomës për parakolpët kanë karakteristikat e mëposhtme:

  • Rezistenca e vajit mineral
  • Rezistenca e Ozonit
  • Pika e ulët e brishtësisë
  • Sipërfaqet e funksionimit Rezistencë e lartë ndaj kullimit
  • Rezistenca ndaj deformimit të nxehtësisë në ajër të hapur
  • Rezistenca ndaj ndryshimit të vetive fizike (gjatë ngrohjes)


4- INDUSTRIA KIMIKE
Ne prodhojmë produktet e mëposhtme për industrinë kimike, guarnicione gome për tubat që funksionojnë nën presion, fishekë gome dhe rubinet...etj produktet tona janë rezistente ndaj kimikateve të ndryshme dhe ne prodhojmë respekt për nevojat dhe kërkesat e klientëve.


5. INDUSTRIA E PËRPUNIMIT USHQIMOR
Fort he industria e përpunimit të ushqimit, prodhojmë membrana prej gome të pastër si dhe me fije tekstili, pajisje me ose pa bulona, lloje të ndryshme fllanxhash ambalazhi, unaza gome etj. Këto produkte janë rezistente ndaj alkaleve dhe acideve.


6- FURNIZIMI ME ENERGJI
Gomë - kushineta metalike për pompa në disa kombinime, mbulesa gome, membrana gome-liri me rrufe metalike për rezervuarë, shumë lloje falangesh dhe vulash ambalazhi, si dhe pjesë të tjera gome - copë litari të profileve të ndryshme, të gjitha prej gome që është rezistente për të vepruar në kushte të ndryshme.